Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers, weekend 8 en 9 oktober

Duke of Oz artikel
Brasserie Park

De kermis is de sleutelstad uit, de afvalberg opgeruimd en de herfst gaat fors om zich heen slaan. Het heeft er alle schijn van dat de heren voetballers niet enkel te maken krijgen met de tegenstander, maar ook met gure weersomstandigheden. Welke stormmachtige duels worden er gevolgd komend weekeinde?

 

De redactie van leidenamateurvoetbal.nl koos voor de volgende ontmoetingen:  BVCB- GHC, Leonidas- RCL en Smitshoek- FC Rijnvogels in de eerste klasse. Vanuit de tweede klasse worden HVC’10- Roodenburg en MVV’27 versus Valken’68 belicht. In de derde klasse zijn de ogen gericht op KMD- Leiden en Houtwijk- LSVV’70. Vanuit de vierde klasse komt er nieuws van Woubrugge- Leidsche Boys en Football Factory-GWS. Een dag later worden de volgende duels gespeeld en op maandag besproken: Excelsior’20- FC Boshuizen (eerste klasse),  UDO- Vredenburch (2C), Concordia- Voorschoten’97 (3A) en Leidsche Boys- FC Rijnland en Roodenburg- DoCos vanuit de vierde klasse.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner

 

Het Leidsch Dagblad zal de tenten opslaan bij de topklasseduels Rijnsburgse Boys- Harkemase Boys, SC Genemuiden- Katwijk, Noordwijk- FC Lisse, ARC- Capelle en Quick Boys- Huizen. Uiteraard duels bij de zaterdagamateurs. SJC- Quick, UVS- VELO, ROAC- SJZ en Bernardus- ASC staan, onder voorbehoud, in de schijnwerpers op de zondag. Niels van Duijn zal aan de tand worden gevoeld in de krant van vrijdag in verband met zijn aanstaande vertrek bij Quick Boys, omdat hij heeft gekozen voor een maatschappelijke carrière.

Rebel Horeca artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten