Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Coming up..12-16 september

Drankenhandelleiden artikelbanner
Duke of Oz artikel

Komende maandag weer een overvolle terugblik op tal  van duels die gespeeld zullen worden in de regio. Tenminste, als het niet blijft regenen. Verder een blik op andere naderende onderwerpen op leidenamateurvoetbal.nl volgende week.

 

Onze website zal  kond doen van drie duels uit de eerste klasse B, zaterdag. Het gaat om de duels tussen Breukelen en FC Rijnvogels, BVCB- RCL  en FC ’s-Gravenzande tegen koploper GHC. Roodenburg zal naar voren worden geschoven in de tweede klasse. De Leidenaren  gaan op bezoek bij SVC’08.

Brasserie buitenhuis
Scheffer sportprijzen artikel
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

 

Uit de derde klasse komt er vooral nieuws over de duels: Koudekerk- BSC’68, KMD- Lugdunum, LSVV’70- Polanen en VCS- Leiden. In de laagste klasse volgt er aandacht over Woubrugge tegen DoCos, twee ploegen die hun eerste duel wisten te winnen.

 

Van de zondagcompetitie worden de volgende duels uitgelicht: Foreholte- Teylingen ( derde klasse) en Roodenburg- Leidsche Boys en Warmunda- DoCos, duels uit de vierde klasse.

 

Het Leidsch Dagblad pakt uit met alle duels uit de topklasse, de hoofdklasse en de ontmoetingen tussen Oegstgeest- Haaglandia en Valken’68-RAS in de tweede klasse. Van de zondagwedstrijden komen SJC- FC Boshuizen, UVS- ADO en UDO- Full Speed aan bod. Als meest boeiend in de derde klasse wordt het duel Meerburg versus Voorschoten’97 gezien.

 

Leidenamateurvoetbal.nl zal ook alle uitslagen en standen weer bijhouden voor de lezer. Later in de week is er een voorbeschouwing op het duel tussen FC Rijnvogels en DSO. Ook zullen er weer enkele spelers aan het woord komen in de rubriek Hemd van het Lijf. Job Weststrate en Rocky Poulina gaan ‘een weinig uit de kleren’.

 

De topscorerslijst en het spelersklassement zullen ook voorbij komen en we blikken vooruit naar de derde speeldag. Voor nu kan onze redactie nog niet aangeven wat er verder langs zal komen, maar het advies luidt om de site in elk geval regelmatig te bezoeken.

 

Tenslotte nog eens het verzoek aan de clubs: bijdragen zijn welkom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Slingerland artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten