Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

In de schijnwerpers…17-18 december

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

Zoals al beschreven in “De voorbeschouwing van de week” is er slechts een summier inhaalprogramma. Volgende week maandag zal er desondanks voldoende aandacht worden gegeven aan de, op zich wel boeiende, duels. Bij afgelastingen zal onze redactie op de proppen komen met enkele alternatieven, die ook de moeite van het lezen waard zullen zijn.

Dus blijf gerust afstemmen op deze site. Ook tijdens de feestweken. Weliswaar zal ons schema dan ook tijdelijk worden aangepast naar een lagere versnelling, maar er zal nog wel regelmatig leesvoer worden gepubliceerd. Concrete berichtgeving daaromtrent zal zeker nog volgen. Nu eerst maar hopen dat de weergoden de geplande wedstrijden niet gaan verhinderen. Nog even de wedstrijden op een rij: RCL- Alexandria’66 (1B), FC Rijnvogels- GHC (1B), Roodenburg- RAS (2C), Naaldwijk- LSVV’70 en Lugdunum- Houtwijk (3B), Woubrugge- Hazerswoudse Boys  en Football Factory- DoCoS (4A).

Seven gifts artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten