Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Prestaties regioclubs per 21 november

Duke of Oz artikel
ALV artikelbanner

Komend weekeinde is er slechts een summier programma. Enkel in de topklasse is er een compleet programma en voor het overige staan er inhaal-en bekerduels op de rol. Een ideaal moment voor wat cijfers. Welke club behaalde de meeste punten, welke club liet de tegenstander het vaakst aftrappen en waar moest de bal met grote frequentie uit het net worden gevist?

Natuurlijk bestaat het besef dat het verschil in niveau groot kan zijn en dat appels en peren zich nu eenmaal lastig laten vergelijken. Toch is het onschuldig om eens te zien hoe de clubs er, niet ver voor de winterpauze, voor staan. Bekijk de lijsten op je gemak en glunder of treur waar het jouw cluppie betreft.

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

Zoektip: in het zoekveld rechtsboven de tabel kun je snel zoeken. Tik 'za' of 'zo' in om direct alleen de zaterdag/zondag clubs te zien. Op deze wijze kun je snel en makkelijk je eigen lijstjes zien!

{moduleid [356]}

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten