Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Aanpassingen in berichtgeving

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

Omdat er afgelopen zaterdag diverse duels werden afgelast, diende onze redactie wat omzettingen te doen in de berichtgeving op maandag. Er komen nu clubs en/of wedstrijden aan bod, die niet werden vermeld in de programmering van vorige week.

Vanwege afgelastingen bij FC Rijnvogels- GHC, RCL- Alexandria’66, Roodenburg- RAS, Naaldwijk- LSVV’70, Lugdunum- Houtwijk, Football Factory- Docos en Woubrugge versus Hazerswoudse Boys komen deze wedstrijden te vervallen. Uiteraard zal onze redactie deze duels op een later tijdstip wel de nodige aandacht gaan geven.

Op zondag werd er wel overal gespeeld in de regio, dus al met al zijn er alsnog meer dan voldoende verslagen terug te vinden. En ook zullen diverse clubs die hun wedstrijd wel zagen doorgaan op zaterdag belicht worden. Hoe dan ook; niet op alle facetten van het leven heeft de mens grip. Zeker niet op de weergoden.

Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Rebel Horeca artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten