Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Bericht van ambassadeur Fons Groenendijk

Brasserie VIS artikelbanner
Duke of Oz artikel

Het amateurvoetbal in Leiden en omgeving leeft! Het lijkt een gewaagde conclusie maar ga maar na, de meeste clubs presteren heel behoorlijk. Denk aan de topklassers maar ook daaronder clubs als FC Boshuizen, RCL of UVS. Wat te denken van debutant GHC?

Het is leuk om te zien dat genoemde ploegen, ik zag ze allemaal persoonlijk aan het werk, niet alleen binnen de lijnen maar ook daarbuiten steeds professioneler te werk gaan. Een duidelijke visie, trainers die daar bij passen en plannen voor de nabije toekomst. Prima signalen die ik als trainer toejuich!

alfons groenedijk leidenamateurvoetbalOm het nieuws zo goed mogelijk te volgen van wat er zich allemaal afspeelt binnen de Leidse regio kijk ik regelmatig even op deze site, een ware vergaarbak van al het nieuws. Welke trainers komen en gaan, cijfers en weetjes, interviews met spelers, trainers etc. Daarom past de site over het Leidse (regio) amateurvoetbal ook zo goed bij de ontwikkeling die het voetbal doormaakt.

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Kwaliteit en ambitie, het komt allemaal samen! Als ambassadeur zou ik het toejuichen dat alle clubs zich zouden verbinden, een mooie uitdaging voor 2012, een jaar waarin ons heel veel te wachten staat! 

Ik wens u allen een heel fijn, gezond en sportief jaar toe!!

Met vriendelijke groet, Fons Groenendijk

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten