Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Bericht van de redactie

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Het kan zijn dat de lezer artikelen tegenkomt die eerder al in dezelfde vorm of inmiddels enigszins aangepast werden geplaatst. Dat ligt niet aan de ogen, maar heeft puur te maken met het feit dat onze website te maken had met een storing van buitenaf.

 

Bepaalde geplaatste artkelen zijn door de storing helaas verloren gegaan. Een groot deel heeft de redactie nu toch weer op de website gezet. Dit om ook de mensen die e.e.a. nog niet onder ogen kregen en de verslagen en nabeschouwingen toch graag nog willen teruglezen in de gelegenheid te stellen. Onze redactie stelt nogmaals dat we de gang van zaken betreuren, maar het lijkt er op dat alles weer in orde is. Wij doen er alles aan om dergelijke incidenten te voorkomen. Dank op voorhand voor uw begrip.

Sepa green artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

OWN artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten