Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Binnenkort in dit theater: de 71-punten Quiz

Catsanddogs artikel
Mooi artikelbanner

Nog even bijten en het werk is ( tijdelijk) gedaan. Althans, veel mensen zullen vrij zijn rond de feestdagen. Even de zinnen verzetten, de batterij opladen, mijmeren en wellicht lekker luisteren naar de Top 2000.

Tevens wordt het tijd voor het bezoeken van familie, vrienden of wordt het juist massaal terugtrekken en even niemand zien? En tijd voor schransen, slempen en proosten. Maar de verveling kan natuurlijk ook toeslaan, omdat de meeste sportcompetities even tot stilstand komen. Om die reden leek het onze redactie een goed moment om nu alvast aan te kondigen dat onze redactie een quiz zal organiseren, in twee delen. Niet te hoogdravend, maar gewoon leuk.

Beetje opzoeken, beetje kennis, het boerenverstand en wellicht wat hulp links en rechts. Met de quiz zijn maximaal 71 punten te verdienen. Waarom 71? Simpelweg omdat 071 het kengetal is van Leiden en onze website gebaseerd is op het voetbalgebeuren in –en rondom Leiden.

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Deel 1 van de vragen zal rond de Kerst worden gepubliceerd en deel 2 zal voor het eind van het jaar zichtbaar zijn op de site. Na de deadline voor de antwoorden, zal onze redactie drie deelnemers met de meeste punten als prijswinnaars aanwijzen. Goed voor de naamsbekendheid, maar bovenal voor de sportieve eer. Onze redactie zal voor hen ook wat prijsjes beschikbaar stellen.

Uiteraard hoopt onze redactie op een aanzienlijk deelnemersveld. En waarom ook niet? Het zijn (niet al te lastige) vragen over jouw club of een club uit de regio. Dus het gaat louter en alleen om het amateurvoetbal uit onze regio! En alles is traceerbaar, zelfs deels op de site leidenamateurvoetbal.nl

Tot de volgende berichtgeving!

Van Marwijk artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten