Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Coming up..5-9 september

Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

Naast de eerder al genoemde duels die onze redactie uitvoerig zal belichten in een overzicht aanstaande maandag, hierbij nog enkele wetenswaardigheden over het programma van komende week.

 

Ook alle uitslagen en standen van de regioclubs zullen worden verzameld en worden geplaatst. Verder zal de rubriek Hemd van het Lijf invulling krijgen met enkele spelers die de vragenlijst hebben voorzien van hun antwoorden. Midden in de week blikt onze redactie vooruit naar de tweede speelronde.

Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Geco artikelbanner

 

Een van onze columnisten komt op de proppen met een nieuwe column, terwijl ook de eerste topscorerslijsten per klasse zullen worden gepubliceerd. Aan het einde van de week volgt het eerste spelersklassement. Hierbij zullen eerste en tweede klasse enerzijds en de derde en vierde klasse anderzijds worden opgesplitst.

 

 Ongetwijfeld komt er nog meer aan bod en daarvoor is het aan te raden de website te volgen. Voor clubs met relevante nieuwtjes staat onze website uiteraard ook open. Veel kijkplezier op de velden en graag tot ziens op leidenamateurvoetbal.nl.

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten