Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

DOSR naarstig op zoek naar het doel

Rurh gold artikelbanner
Rumling bouw artikel

,,Een zeer teleurstellende uitslag”, zo oordeelde DOSR-trainer Raymond Noordam na het 0-1 verlies tegen het Delftse SEP. De hoorbaar aangeslagen trainer zag zijn ploeg ongeveer twintig kansen creëren, maar moest uiteindelijk concluderen dat kansen niet altijd doelpunten opleveren.

 

DOSR staat nu onderin de middenmoot, terwijl de ploeg zeer behoorlijk voetbal laat zien. Noordam: ,,Wij waren veel beter. Ik denk dat wij tachtig procent balbezit hadden. We kregen ook complimenten van de tegenstander, net als vorige week. Maar daar kopen we niets voor. Ik weet niet of het een gebrek aan vertrouwen is in de afronding. Ik weet ook niet of zoiets te trainen is. Wegens omstandigheden hebben we nog niet veel gewerkt met onze spitsentrainer, maar we hopen daar de komende tijd wat vaker mee aan de slag te gaan.”

Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

 

Noordam weigert overigens een andere weg in te slaan: ,,Ik ben niet iemand die van de hak op de tak springt. Ik blijf dezelfde weg volgen. Het is nu zaak ervoor te zorgen dat de koppies weer fris worden. Geen straftraining of iets dergelijks.”

 

De stemming was dus niet al te best in Roelofarendsveen, en dat terwijl de Veense kermis de komende week van start gaat. De trainer weet dat dat belangrijk is voor de spelers van DOSR en zegt eraan gewend te zijn: ,,Ik weet dat de jongens er op zaterdagavond rekening mee houden dat we op zondag moeten voetballen. Dit is mijn vierde seizoen bij deze club, ik ken het dorpse karakter. Of tegenstander ROAC hetzelfde probleem heeft? Dat weet ik niet, zij komen uit Rijpwetering en zullen vast ook wel weet hebben van de kermis hier.”

Van Marwijk artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten