Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Eerste paal voor nieuwe aanbouw FC Rijnvogels de grond in.

ALV artikelbanner
Mooi artikelbanner

Vrijdag 21 oktober 2011. Bij het krieken van de dag brak er weer een belangrijk moment aan in de nog jonge historie van de FC Rijnvogels. Onder goedkeurend oog van enkele getrouwen die dag- en dagelijks op ‘hun’ Kooltuin te vinden zijn, werd de eerste betonnen kolos de trillende grond in geramd. De doffe dreunen klonken als muziek in de oren.

Eerste paal_okt_2011Het moment suprème had even op zich laten wachten. Het tegenwoordig verplicht archeologisch bodemonderzoek had geen vondsten van oude Romeinen of andere ver voor onze tijd levende wezens aan het daglicht gebracht. Ook geen bodemschatten. Maar met het slaan van de eerste paal werd een nieuwe mijlpaal voor de club bereikt. Het is de basis waarop gebouwd kan gaan worden aan een nieuw onderkomen met vier kleedkamers, een ruime berging en een massageruimte.

Sport2000 artikelbanner
Geco artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Een welkome aanvulling op de reeds aanwezige 12 kleedkamers. Bovendien met de optie om als er in de toekomst op het voormalig Vliegveld Valkenburg woningbouw gaat  plaats vinden en de vereniging ongetwijfeld verder zal doorgroeien, er nog een aantal kleedkamers boven op de nieuwbouw kunnen worden gebouwd. Volgend voorjaar zal de club zich met de nieuwe aanwinst verrijkt weten en in de toekomst voor haar leden een prachtige thuishaven te kunnen bieden.

Bron: FC Rijnvogels

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten