Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

FC Rijnvogels en Frenk van der Kleij uit elkaar

Rurh gold artikelbanner
Catsanddogs artikel

artikel image_Rijnvogels_1Frenk van der Kleij zal vanaf zaterdag niet meer op de bank zitten bij FC Rijnvogels. Donderdagavond deelde voorzitter Niek Jan van Kesteren mede, dat na uitgebreid overleg en in goede harmonie, is besloten om niet verder te gaan met Van der Kleij.

frenk van der klijDe oud-trainer van onder meer Valken’68 en Hoekse Boys was aan zijn tweede seizoen bezig op de Kooltuin. FC Rijnvogels stelde tot nu toe zwaar teleur met een elfde plaats, zeven punten en pas twee overwinningen. Volgens van Kesteren werd de beslissing ‘breed gedragen’ en bleek uit diverse gesprekken dat Van der Kleij zich kon vinden in de beslissing van de club. Assistent Marcel de Haan neemt de taken voorlopig waar. Er is nog geen duidelijkheid over de toekomstige opvolger van Van der Kleij.

Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten