Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Gegevens vanuit de clubs welkom

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

Vanzelfsprekend doet onze redactie er van alles aan om zoveel mogelijk nieuws te brengen. Daarin zullen we wel keuzes moeten maken, maar bovenal..

Zijn wij mede afhankelijk van de medewerking van de clubs. Indien jouw club (lees: louter het eerste elftal) in de eerste, tweede, derde of de vierde klasse speelt van West 2 (ongeacht of dat op zaterdag of zondag is) en je wilt de uitslagen van oefen-en bekerduels ook op onze site terugvinden dan kan je ons vanzelfsprekend informeren. Het contactformulier doet wonderen. Mocht er al informatie opstaan dat is het uiteraard niet nodig, tenzij er per abuis een foutje is gemaakt in de verwerking.

 

Knijnenburg artikelbanner
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Eventuele doelpuntenmakers en of andere relevante zaken zijn ook welkom. Het spreekt voor zich dat de gegevens wel up-to-date moeten zijn. Berichtgevingen over uw club zijn voor ons van grote waarde, maar zeker ook in het belang van uw club. Alvast dank voor de opvolging in deze.

Seven gifts artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten