Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

KiKa toernooi plus veiling

Vergulde vos artikelbanner
Catsanddogs artikel

Uiteraard richt deze site zich op het regionale voetbal, maar voor KiKa ( kinderenkankervrij) maakt onze redactie graag een uitzondering. Aanstaande zaterdag, 17 september,  is er namelijk een snookertoernooi en een veiling ten bate van de Stichting Kika.

 

Het toernooi zal plaatsvinden in De Snookerij te Leiden aan de Utrechtse Veer 31. Tevens zal er een veiling worden georganiseerd om geld op te halen voor KiKa. Op deze veiling worden een aantal prachtige prijzen ter beschikking gesteld. Zo zijn er VIP-kaarten en backstagepassen voor de Masters2012 inLonden, VIP-kaarten voor de German Masters 2012 en onder meer een clinic voor tien personen op een locatie in Nederland, gegeven door twee Nederlandse topspelers.

Geco artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

 

Via http://tinyurl.com/kikasnooker kan er al geboden worden op items. Dit kan tot vrijdag 16 september, vanaf de 17de kan er live worden geboden in de Snookerij. Eventuele sponsoren zijn altijd welkom en kunnen contact opnemen via annetvanriel@gmail.com. Meer informatie is terug te vinden op de website www.annetje.nl

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten