donderdag, april 25, 2024
HomeVoetbalnieuws-leidenLeids elftal balt aardig mee met RBB

Leids elftal balt aardig mee met RBB

-

Rijnsburgse Boys heeft het Leids elftal met 4-0 verslagen. Het duel verdiende in de ogen van Dennis Olman meer publiek. ,,Ik heb erg genoten. Die gasten spelen normaal niet met elkaar, maar dat was niet te zien.”

Ook Niek Oosterlee vond dat de uitslag in dit vriendschappelijke duel niet de verhoudingen aangaf. Beide hadden een aantrekkelijke wedstrijd gezien. Olman verloor dus wel ruim, maar maalde daar vanzelfsprekend niet om.

,,We maken twee fouten en die werden afgestraft. Mootje (Abdellah, red.) speelde uitstekend maar hij maakte twee foutjes. Verder hadden we een penalty moeten krijgen, na een overtreding op Randy Wolters. En Richard Guffens had de 1-1 op zijn schoenen.

Na een hakbal van Michel Schouls kreeg Tim Kluivers nog een grote kans, maar die bal ging net naast. We hebben gewoon goed meegedaan.”

De mix van Leidse voetballers moest in de tweede helft nog twee treffers toestaan, maar dat vond Olman niet van belang.

,,Nee joh, het was vooral genieten voor Kees en mij. We hebben geweldige balaannames gezien en veel technische hoogstandjes. Verder is het een lust voor het oog om Michael (van Voorthuizen, red.) te zien. Die heeft zich echt fantastisch ontwikkeld. Van die Jeffrey Winter heb ik daardoor niks gezien.”

Jeffreys broer Kevin had ook een leuke wedstrijd gespeeld. ,,Ik had er aanvankelijk niet zo veel zin in, maar uiteindelijk was het een leuk potje voetbal. Dat Leidse team speelde best aardig en vooral ook fair. Het was gezellig bij GHC.”

Winter sloeg later op de middag de kraker tussen Noordwijk en Quick Boys gade. ,,Noordwijk had de meeste intenties en zij verdienden de overwinning.” 

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read