HomeVoetbalnieuws-leidenEerste nederlaag voor zaterdagteam Leidsche Boys

Eerste nederlaag voor zaterdagteam Leidsche Boys

-

De zaterdagtak van Leidsche Boys leed de eerste nederlaag in het nog prille bestaan. Op eigen veld moesten de Leidenaren Blauw Zwart voor laten gaan (0-4).

Beide clubs zijn nieuw in de vierde klasse. Leidsche Boys wil vooral verrassen en Blauw Zwart heeft als doelstelling om zo snel mogelijk derdeklasser te worden. De Wassenaarders verloren al een duel, terwijl Leidsche Boys vier punten vergaarde tot aan zaterdag.

Aanvaller Leroy Brooks over het duel. ,,Zij hebben best een redelijk team, met fysiek sterke spelers. Door verdedigingsfouten gaven wij de goals makkelijk weg en bij 0-2 gingen onze koppies hangen. In de eerste helft kon ik nog redelijk voor de dag komen, maar in de tweede helft heb ik geen bruikbare ballen meer gehad. We staan nu zevende, maar we moeten zeker nog plaatsen kunnen winnen op de ranglijst. We hebben een gezellig team, maar we moeten ook nog wat serieuzer worden met zijn allen.”

Leider Hen Noordervliet vond het duel vooral gemeen. ,,We raakten twee spelers kwijt, zonder dat daar een kaart tegenover stond. Verder hadden we niet veel geluk. De 0-1 was een eigen doelpunt van de keeper. De eerste helft was in balans, hoewel wij wat betere kansen kregen. Jammer, dat we knakten na de achterstand. Toch zit ik meer met het puntenverlies van vorige week tegen GWS. Het werd 0-0, terwijl 0-5 heel normaal zou zijn geweest. Hoe dan ook; dit Leidsche Boys gaat nog wel verrassen. Blauw Zwart zal wel mee gaan doen om de titel.”