Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leidsche Boys (za) begint sterk aan seizoen

Mooi artikelbanner
Brasserie VIS artikelbanner

Heerlijk weer, geen wolkje aan de lucht, voor het mooie iets te warm maar gezellig druk langs de kant. Na wat onderhoudswerk aan de doelen kon de eerste competitiewedstrijd van Leidsche Boys zaterdag beginnen. Een ruime zege zou volgen op UVS.

 

Eindelijk kon de technische staf(Henk de Cler, Henk Kersten en Ramon Barends) zie hoe ver we zijn. Leidsche Boys begon niet met het sterkste team,  mede omdat Joost Schellingerhout in de bekerwedstrijd met Graaf Willem II Vac zijn kuitbeen had gebroken. Ook Youssef Ait Blal was niet geheel ongeschonden uit dat duel gekomen, terwijl Jerry Matahelumal ontbrak vanwege vakantie. Niet de minste spelers van de electie van Leidsche Boys.

Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

 

Dit nam niet weg dat wat er wel op het veld stond goed genoeg was om het UVS knap moeilijk te maken. Af en toe rolden er vloeiende aanvallen over de mat en daar kwam ook de 1-0 uit via Juan Ponce Montero op aangeven van Leroy Brooks. UVS deed voor rust iets terug in een fase dat het duel minder boeiend werd.

 

Na een donderspeech van De Cler kwam Leidsche Boys in de tweede helft anders voor de dag en de blauwwitten werden vervolgens onder de voet gelopen. Het tweede doelpunt van de thuisclub liet nog wel lang op zich wachten. Na de 2-1 een kwartier voor tijd van Brooks was de ban evenwel gebroken. Weer Brooks en Azziz Douz bepaalden de eindstand op 4-1.

 

Youssef Mizab kreeg een rode kaart namens Leidsche Boys, omdat hij zijn gram wilde halen op een niet opgemerkte elleboogstoot van UVS.

 

Bron: v.v. Leidsche Boys

Rebel Horeca artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten