Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Speciale RSS feeds voor deelnemende clubs

Catsanddogs artikel
Vergulde vos artikelbanner

Om onze bezoekers de mogelijkheid te geven nog beter en makkelijker het nieuws van hun club te volgen, is er voor iedere club met een clubpagina een eigen RSS feed gemaakt. Ideaal om op je mobiel snel op de hoogte te komen van de nieuwste berichten of via je MyYahoo, MyAol of Igoogle pagina of online RSS reader de laatste nieuwtjes te lezen.

 

Tevens zijn we gestart met een test voor een nieuwsbrief via email. Rijnvogels is de eerste club waar de nieuwsbrief actief is (zie clubpagina). Abonneer je en je ontvangt max 1 mail per dag zodra er berichten zijn waarin jouw club voorkomt.

Voorthuijzen artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

 

 

Naast deze ontwikkelingen kun je ons natuurlijk ook altijd volgen via Twitter en hebben we een start gemaakt met een Facebook pagina. Dus wordt onze vriend op Facebook. Als laatste wordt gewerkt aan een interactieve banner waarmee je op je eigen homepage of die van de club via een banner het laatste nieuws van je vereniging via een ticker langs ziet komen.

Van Marwijk artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten