Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Spelers-en topscorersklassement zijn bijgewerkt

Duke of Oz artikel
Brasserie Park

Een regenachtig, winderig weekend staat voor de deur. Hier en daar wellicht een afgelasting? Na dit weekend zal er in elk geval weer bekeken worden wie de toppers waren en wie er hoog in de diverse klassementen terug te vinden zijn. Nu eerst de mededeling dat, mocht je er nog niet zijn achtergekomen, de standen na speeldag nummer vijf weer ‘kakelvers’ gepubliceerd zijn.

 

Sta je er als speler nog niet bij dan wordt het de hoogste tijd om de trainer te gaan overtuigen van jouw kunsten. En mocht je al in de lijst staan, op welke positie dan ook, dan is het dus zaak om meer punten te gaan sprokkelen.  Veel voetbalplezier dit weekend en voor de toeschouwers hoopt onze redactie dat de wedstrijd dermate boeiend zal worden dat het slechte weer vergeten zal worden. Volgende week uiteraard weer de nieuwe standen, ook die van de topschutters.

Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sepa green artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten