Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Update spelers en topscorersklassement

Rurh gold artikelbanner
ALV artikelbanner

De trainers van de Leidse regioclubs hebben weer hun punten verdeeld. Sommige trainers gaven slechts 1 van de 6 te vergeven punten weg. Ontevreden als ze waren over de prestatie van hun team. Andere zagen voldoende inzet en kwaliteit rondlopen om de volledige 6 punten te verdelen over de spelers. Verschuivingen hebben zich zeker voorgedaan en na 6 speelrondes begint de stand steeds meer vorm te krijgen.

 

Hetzelfde geldt nog niet voor het topscorersklassement. Gary Mendes Rodriques staat weer bovenaan met 7 doelpunten, maar wordt echter door een grote groep achtervolgd met respectievelijk 6 en 5 doelpunten.

Scheffer sportprijzen artikel
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

 

Additioneel bericht: om onduidelijke redenen is Leidsche Boys (za) niet meegenomen. Eea volgende week uiteraard weer wel. Excuses. Zeker aan Leroy Brooks, want hij scoorde ook al zeven keer namens de trotse club aan de Vliet. 

Banner Sports sb 300 x 250

Naar het spelersklassement

 

Naar het topscorersklassement

 

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten