Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Twee nieuwe rubrieken aanstaande

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

Zoals al eerder werd vermeld wil onze redactie deze website geleidelijk aan verder gaan uitbouwen. Nog meer nieuws, nog meer invulling van gehoorde wensen en dus nog meer aandacht voor het voetbal in de regio Leiden.

Binnenkort zal onze redactie daarom nog meer invulling gaan geven aan het spelersklassement. De toppers van de week zullen daardoor nog meer in het zonnetje komen te staan, of zij nu in de eerste, tweede, derde of vierde klasse spelen. Dit onder de noemer “De beste elf van de week”.

Voorts zal er zoveel mogelijk aandacht worden geschonken aan spelers die langere tijd aan de kant moeten blijven vanwege ernstige blessures. Het is natuurlijk al ronduit vervelend om in de lappenmand te moeten plaatsnemen, maar om daar te verpieteren omdat niemand naar je omkijkt, is natuurlijk ook verre van prettig. Daarom start onze redactie weldra met de rubriek “Pleisters, sponzen en waterzakken”.

Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner

Het advies luidt dus om de website in de gaten te houden. Verder blijft alles voorlopig bij het ‘oude’ en zal onze redactie er alles aan doen om de spotlights gericht te houden op de betrokken clubs.

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten