Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Vooruitblik op de komende dagen

Drankenhandelleiden artikelbanner
Brasserie Park

De komende dagn gaat deze website aandacht besteden aan diverse bekerduels in het district West 2. Tevens volgt een terugblik op de afscheidswedstrijd van Dick van der Bijl bij RCL en de Fokko Memorial bij LSVV’70.

 

Terwijl het Leidsch Dagblad zich naast de wedstrijden in de topklasse zal richten op de bekerduels tussen RCL en Ter Leede en in Leiden tussen UVS en FC Rijnvogels, gaan de schijnwerpers van leidenamateurvoetbal aan voor de volgende duels : GHC- Excelsior’20, Valken’68- Quick Boys 2, Lugdunum- Roodenburg, Escamp- Football Factory, Te Werve- Woubrugge, Teylingen- UDO, Alphen- SJZ en Meerburg- GONA.

Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

 

Natuurlijk komen ook alle uitslagen en standen voorbij en zal er onder meer alvast melding worden gedaan van het programma en een vooruitblik op de eerste competitieronde van volgende week.

Gerard Bol artikel
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten