Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Morgen nieuws van diverse fronten

Rumling bouw artikel
ALV artikelbanner

Hoewel de clubs nog steeds toe werken naar de juiste vorm en een doordacht speelplan richting de competitie, gaan wij stilaan meer en meer informatie brengen over de stadia waarin de clubs zich bevinden. Morgen spreekt Stefan Schaafsma over het oefenduel van FC Rijnvogels tegen Ter Leede (1-1). Patrick Heijmans blikt terug op de eerste weken van Roodenburg, dat gisteren oefende tegen Be Fair en met 2-0 won. Trainer Jan Wouters geeft een blik in de keuken van Woubrugge, terwijl ook Wim Mugge een duit in het zakje zal doen. Zijn LSVV’70 kwam nog niet in actie, maar de eerste bekerwedstrijd van zijn volgelingen staat al wel voor de deur.  Ook zal er aandacht zijn voor de Piet Boot Bokaal, waar GHC, Lugdunum, Valken’68 en DOSR in twee weekeinden mogen uitmaken wie zich mag kronen als winnaar.

Voorts een vooruitblik op enkele rubrieken die binnenkort van de grond komen en natuurlijk ook weer een reeks uitslagen van oefenduels en later bekerwedstrijden.Volg de website en je bent op de hoogte van het reilen en zeilen van het voetbal in de leidse regio. De eerste tot en met vierde klasse in de schijnwerpers!

Seven gifts artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten