Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Warm welkom aan FC Boshuizen

Mooi artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

Vanavond heeft ook zondageersteklasser FC Boshuizen zich aangemeld voor actieve deelname aan de website leidenamateurvoetbal.nl!! De trotse koploper ziet een absolute meerwaarde in de aandacht voor de club en uiteraard spreekt de redactie een woord van dank uit aan deze fusieclub voor het gestelde vertrouwen. Een warm welkom bij deze!

Al eerder stelde onze redactie dat het initiatief kansloos is zonder de support van de clubs en hun sponsoren of adverteerders van buitenom de clubs. Geleidelijk aan komt de steun meer en meer op gang en dat doet onze redactie vanzelfsprekend goed. Het geeft een enorme boost om nog meer aandacht te (kunnen) gaan besteden aan het voetbal in de Leidse regio. Van Woubrugge tot Katwijk, van Valkenburg tot Leiderdorp en van Leiden tot andere gemeenten in de regio.

Seven gifts artikel
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten