Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Reeks duels in de spotlights

ALV artikelbanner
Catsanddogs artikel

 

Eindelijk is het zover. Na alle oefenpotjes en de bekerduels in de eerste ronde van de districtsbeker staat de competitie voor de deur. Een blik vooruit op de duels die nader belicht zullen worden. Leidenamateurvoetbal.nl zal extra aandacht besteden aan de navolgende duels: DSVP- Valken’68, Roodenburg- Zevenhoven, Lugdunum- Monster, Die Haghe- LSVV’70, DoCoS- Football Factory en Hazerswoudse Boys- Woubrugge. Het betreft hier duels die op zaterdag gespeeld gaan worden. Van de zondagcompetitie komt onze redactie terug op de volgende ontmoetingen: Neptunus- UVS, Voorschoten’97- ROAC, FC Lisse- Meerburg, SJZ- Moordrecht, GOL Sport- Roodenburg en Leidsche Boys tegen Bernardus.

 

Sport2000 artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sepa green artikelbanner

 

Het Leidsch Dagblad zal uitpakken met de duels uit de eerste klasse, te weten: GHC- Leonidas, FC Rijnvogels- Alexandria’66, RCL- DSO (allen zaterdag) en op zondag FC Boshuizen- HVV. Van het duel tussen Teylingen en Alkmania (derde klasse zondag) zal eveneens het nodige op papier komen te staan. Daarnaast is er uiteraard een compleet overzicht te vinden in de sportbijlage van volgende week maandag.

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten