Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Sparta toont interesse in Garry Mendes Rodrigues

Brasserie VIS artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

TS-FCBOSHUIZENMet trots heeft trainer Mario Koswal van FC Boshuizen aangegeven dat Garry Mendes Rodrigues binnenkort op proef gaat bij het Rotterdamse Sparta. In de week van 12 tot 17 december mag de geboren Rotterdammer zijn kunsten vertonen bij de Kasteelheren.

Rodrigues is dit seizoen een grote smaakmaker bij FC Boshuizen, dat hard op weg is de stap naar de hoofdklasse te maken. Met dertien doelpunten en bijna evenveel assists speelde hij tot dusverre een grote rol in het Leidse succes. In het spelersklassement van leidenamateurvoetbal.nl bezet hij op dit moment de tweede plaats. Rodrigues steekt niet onder stoelen of banken om toch nog eens het avontuur aan te willen gaan bij een BVO. Eerder kwam hij al uit bij Feyenoord, waar hij onder meer met neef Jerson Cabral speelde. Koswal spreekt van ‘pure reclame’ voor FC Boshuizen. De Leidenaren ontvangen morgen een andere titelkandidaat, VELO uit Wateringen.

Brasserie meelfabriek
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten