Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Leiding weer in handen van RCL

Rurh gold artikelbanner
Catsanddogs artikel

Eenvoudig kwam de overwinning niet tot stand, maar RCL nestelde zich door een 2-4 overwinning op Soccer Boys wel aan kop van de tweede klasse. Frank Bloemheuvel weigert vooralsnog een blik te werpen op de ranglijst, maar beaamde wel dat het mede door andere uitslagen een prima dag was. In een aantrekkelijk duel, waarin de kansen aan beide kanten talrijk waren, legde RCL de basis voor de winst in de eerste helft. Voor de vroege openingstreffer van de ploeg uit Bleiswijk kregen de Leiderdorpers al twee dotten van kansen.

William van Vliet bleek in de eerste helft veruit het meest schotvaardig. Via twee strafschoppen en een velddoelpunt was het 1-3 bij rust door de nummer tien van RCL. Matthijs de Vreede keerde vlak voor rust, net als vorige week, een elfmetertrap van de gastheren. Na de pauze werd het nog benauwd door de aansluitingstreffer, maar zag Soccer Boys-trainer Wim Eilander dat wederom Van Vliet via een vrije trap de zege veilig stelde voor de nieuwe koploper. 

Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Sepa green artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten