Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RAS dwingt RCL tot gelijkspel

Brasserie VIS artikelbanner
Brasserie Park

RCL verspeelde dure punten bij RAS (3-3). Martin Boom voorkwam zelfs een nederlaag door twee minuten voor tijd een assist van William van Vliet tot doelpunt te promoveren.

In de eerste fase was RCL aan de leiding gekomen via gelegenheidsspits Michel Bloemheuvel, die de nog geschorste Thom Wijnalda verving. William van Vliet had Bloemheuvel bediend bij de eerste goal van de middag. Daarna had RAS op onoverbrugbare achterstand gezet moeten worden volgens Frank Bloemheuvel. ,,We hadden het betere van het spel en kregen vooral op het middenveld veel ruimte. Na de 0-1 leek het wel alsof we ons wat lieten insussen door de tegenstander."

Sport2000 artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner
Sepa green artikelbanner

In de blessuretijd van de eerste helft werd het zelfs 1-1. Na de eerste achterstand na rust bracht Leroy Westrienen weer balans. Bij de 2-1 zag de defensie van RCL er bepaald niet goed uit. De 3-2 leek voor RCL de genadeklap te worden, totdat Boom zich ging bemoeien met de aanval. De 3-3 was al met al een tegenvallend resultaat voor RCL. Bloemheuvel: ,,Met alle respect, maar van een veel mindere ploeg als RAS moeten we gewoon winnen. In de eerste twintig minuten waren we heer en meester en moeten we al afstand nemen. Helaas volgde een moeizame tweede helft. Vanaf volgende week zijn we in elk geval weer compleet met Wijnalda en Joeri van der Voort. Vandaag pakten we, als winstpuntje, geen kaarten."

Gerard Bol artikel
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten