Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

RCL geeft RBB prima partij

Catsanddogs artikel
Drankenhandelleiden artikelbanner

RCL kwam dinsdagavond verdienstelijk voor de dag tegen topklasser Rijnsburgse Boys. Frank Bloemheuvel zag zijn ploeg slechts met 2-4 verliezen.

De topklasser was weliswaar niet geheel compleet, zo ontbraken de gebroeders Winter en Bennie van Noord onder meer, maar de wedstrijd werd door de volgelingen van Niek Oosterlee weldegelijk serieus genomen.

RCL had eerder al een remise weten te bewerkstelligen bij Voorschoten’97 (2-2) en duidelijk mag zijn dat de Leiderdorpers kennelijk gretig zijn om zich kranig te weren in de eerste klasse.

Knijnenburg artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis

 

Nadat Mustafa Celen vroeg had gescoord in de tweestrijd, maakte Nick Permanand gelijk na ruim een kwartier spelen met een fraaie boogbal. Even na rust kwam RBB pas weer op voorsprong via de dekselse Jaap Molenaar, die vijf minuten voor tijd ook de vierde goal maakte. Danny van der Vijver zorgde voor de 1-3, terwijl Thom Wijnalda de marge nog had verkleind. Al met al een nuttige oefenwedstrijd voor de Racing Club Leiderdorp.

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten