Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zelfs met negen man te sterk

Brasserie Park
ALV artikelbanner

Terwijl concurrent LYRA voor de tweede keer op rij verloor, wist RCL in de race om de titel wel de punten bij te schrijven. Op eigen veld werd DSVP met 2-0 teruggewezen.

Geheel zonder kleerscheuren kwamen de Leiderdorpers niet van het veld, omdat de scheidsrechter twee directe rode kaarten uitschreef aan de koploper. ,,Het is niet mijn gewoonte om te spreken over de leiding, maar we speelden dit keer niet tegen de tegenstander maar tegen de arbiter. ,,De strafschop tegen Tim van Luxemburg en zijn rode kaart voor rust waren al onterecht, maar de beslissing tegen Thom Wijnalda was haast nog minder te geloven. Hij werd op weg naar het doel vastgehouden en wurmde zich los. Hier zag de leidsman een slaande beweging in. Regelrechte onzin. Ondanks dat waren we ook met negen man de betere. Dat zegt verder alles”, concludeerde Frank Bloemheuvel. De toegekende strafschop werd gekeerd door Matthijs de Vreede. Daarvoor had Wijnalda al voor de voorsprong gezorgd op aangeven van Jelmer Vijlbrief. Pal voor de tweede rode kaart in de tweede helft zorgde Nick Permanand na een assist van William van Vliet voor de 2-0.

Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Sport2000 artikelbanner

Van Marwijk artikelbanner
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten