donderdag, april 25, 2024
HomeTweede klasseRCLGoede hoop op meespelen spits van RCL

Goede hoop op meespelen spits van RCL

-

Het leek er na een bezoek aan het ziekenhuis op dat Thom Wijnalda de nacompetitie zou kunnen vergeten. Vijf dagen later is er weer hoop voor de topscorer van RCL en dus ook voor een positief resultaat bij Tot Ons Genoegen Rotterdam. RCL zonder de doelpuntenmaker is toch een aderlating.

Wijnalda trainde op donderdagavond mee met de groep en eigenlijk ging dat best goed. ,,Enkel is het nu afwachten of er een reactie op komt morgenochtend. Ik heb vol mee kunnen trainen en wat mij betreft speel ik zaterdag gewoon mee."

Volgens de arts zou Wijnalda, zo luidde het bericht j.l. zaterdag nog, rekening moeten houden met een herstel van vier tot zes weken. De schade lijkt dus mee te vallen, maar vooralsnog is er nog wel een vraagteken voor wat betreft het meespelen van de topschutter.

,,Het zal intapen worden, net als op de training van donderdagavond. Daarnaast moet er waaarschijnlijk een paracetamol in, maar dan moet het lukken. Het is nog vier wedstrijden en daarna kan ik rusten."

Een zeer positieve kijk op de zaken, want eerst moet er door RCL worden afgerekend met TOGR. ,,Dat besef is er natuurlijk ook bij mij, maar ik wil er in elk geval dolgraag bij zijn. Als een terugslag uitblijft op vrijdag, ga ik er vanuit dat ik zaterdag speel."

Redactie
Redactie
De voetbalsite van Leiden en omgeving. Actueel en betrouwbaar.

Must Read