Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Taaie kluif, maar weer winst

Rurh gold artikelbanner
Duke of Oz artikel

Ook in de tiende competitieronde bleef RCL ongeslagen en koploper in de tweede klasse. Op eigen veld werd dit keer Haaglandia geklopt (2-0). RCL opende sterk en kreeg kansen via Nick Permanand en Thom Wijnalda, maar de Rijswijkse doelman behoedde zijn ploeg voor een achterstand. In het laatste kwartier van de eerste helft waren er mogelijkheden voor de gasten om de score te openen, maar een treffer kon niet worden genoteerd. Koud uit de pauze was het wel raak.

Michel Bloemheuvel knikte een hoekschop van Joeri van der Voort in eerste instantie tegen de onderkant van de lat, maar via Permanand kwam de bal weer bij de broer van de trainer voor de 1-0. Daarna was RCL veruit de betere, maar de bevrijdende 2-0 werd pas vlak voor tijd geforceerd door Wijnalda, op aangeven van Permanand. Frank Bloemheuvel: ,,Het was een taaie kluif. Die goal na rust bracht ons de mentale opsteker. Verdedigend stond het wederom goed, maar we hadden er uiteindelijk best meer mogen maken.” 

Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel

Slingerland artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten