Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Tien minuten genoeg voor Racing Club

Vergulde vos artikelbanner
Drankenhandelleiden artikelbanner

Na vijf duels wist RCLals enige amateurclub in de standaardklasse in het gehele land het doel schoon te houden. Tegen RAS moest de Leiderdorpse formatie voor het eerst aftrappen na een tegendoelpunt. De treffer werd overigens gemaakt vanaf de stip. De winst ging evenwel naar RCL (4-1). In de eerste helft kwam er volgens Frank Bloemheuvel geen gang in de wedstrijd, waardoor de hekkensluiter stand kon houden. Voor de toegekende strafschop aan de bezoekers had William van Vliet de openingstreffer gefabriceerd. Na de pauze demarreerde RCL binnen tien minuten weg bij de tegenstander. Van Vliet bracht nog twee treffers op zijn naam en stond aan de basis van een doelpunt van Thom Wijnalda.

,,Daarna hadden we nog veel verder kunnen weglopen, maar werden we slordig. De omzettingen voor de tweede helft pakten goed uit”, stelde Bloemheuvel gegrond. 

OWN artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten