Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Winst voor RCL bij Zevenhoven

Brasserie Park
Rurh gold artikelbanner

Niet overtuigend was de zege van RCL bij Zevenhoven, maar daarom niet minder van belang in de strijd om de titel. Frank Bloemheuvel: ,,Dit keer had de tegenstander een groter aandeel in de kansen, maar prikten wij tweemaal raak.”

De treffers kwamen in de laatste tien minuten op naam van Thom Wijnalda en Nick van der Reijden. Bij de Leiderdorpers ontbraken vaste basisspelers Michel Bloemheuvel, Jelmer Vijlbrief en Joeri van der Voort. ,,Het breekpunt in de tweede helft was de redding van Tim van Luxemburg, nadat Matthijs de Vreede al was uitgespeeld. Het bleef daardoor op dat moment 0-0, waarna Zevenhoven ons meer ruimte ging bieden”, concludeerde Bloemheuvel. 

Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

RCL naderde LYRA tot op een punt en mag zich gaan opmaken voor de finalereeks om de titel. Bloemheuvel gaat er al maanden vanuit dat de beslissing zal vallen op de laatste wedstrijddag.

OWN artikelbanner
Van Marwijk artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten