Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Valken’68 eenvoudig door in bekerstrijd

Rumling bouw artikel
Brasserie Park

artikel image valke 2Onder leiding van Theo Scholte, die waar nam voor de afwezige Andries Wendt, heeft Valken’68 zich geplaatst voor de volgende ronde van de beker. Bij DCV werd met 0-2 gewonnen.

Scholte had geen moment het idee gehad dat overleving niet zou lukken. ,,Het was een matige pot, tegen een matige tegenstander. Voor rust kwamen we al op 0-2 en eigenlijk zat de 0-3 er na rust ook wel in. We gingen na de pauze teveel mee in het lage tempo en daarom bleef het bij die twee goals. Maar verder was er geen vuiltje aan de lucht, want we gaven ook niks weg.
Nu hopen we op een grote tegenstander en als het even kan een club uit de buurt, want Krimpen aan den IJssel is niet ideaal zo doordeweeks.”

Voor de Valkenburgers scoorden Bastiaan de Mooij en Robin Noort uit een strafschop. Bas Conradi trof nog de paal, waardoor een grotere uitslag uitbleef. Vermeldenswaardig was het debuut van Sven Boonstoppel uit de A1, die het volgens Scholte naar volle tevredenheid heeft gedaan.

Rabobank artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Geco artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Rebel Horeca artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten