Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Stefan Roodakkers nieuwe trainer Voorschoten’97

ALV artikelbanner
Rumling bouw artikel

Pal na de aankondiging dat Hein van Heek Voorschoten’97 aan het einde van het seizoen zal verlaten ten faveure van FC Rijnvogels, heeft het bestuur van de hoofdklasser medegedeeld dat Stefan Roodakkers de nieuwe oefenmeester wordt voor het seizoen 2012/2013.

In de jeugd speelde de nu 42-jarige Roodakkers bij het toenmalige SVLV. Daar kwam hij tot zijn 21ste uit voor het eerste elftal. Tien jaar later keerde hij terug naar fusieclub Voorschoten’97. Roodakkers maakte in die periode onder andere de promotie mee naar de hoofdklasse. VVSB was zijn laatste station als voetballer.

Knijnenburg artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Sepa green artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Vervolgens ging hij het trainersvak in. Met de zondagamateurs van SJC werd hij in de afgelopen seizoen respectievelijk vijfde, vierde en tweede in de eerste klasse. In het lopende seizoen is Roodakkers al in dienst op Adegeest als Technisch Coördinator van de jeugdafdeling.

Rebel Horeca artikelbanner
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten