Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Voorschoten’97 (zo) pakt op de valreep punt bij ROAC

Drankenhandelleiden artikelbanner
ALV artikelbanner

De zondagtak van Voorschoten ’97 hield nog een goed gevoel over aan de wedstrijd tegen ROAC. In de 89ste minuut zorgde aanvaller Eelke van Dijken voor de 3-3 eindstand.

 

Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

In de eerste helft hadden van Dijken en Hamit Samarstzada al gezorgd voor een 2-0 voorsprong namens Voorschoten, maar door individuele fouten bij de ploeg van Stefan Luykx vóór en na rust kantelde de wedstrijd volledig. Zo nam ROAC plotseling een 2-3 voorsprong en moesten de Voorschotenaren opzoek naar de gelijkmaker.

 

Trainer Luykx was na afloop van de wedstrijd aan de ene kant teleurgesteld over het spel, maar aan andere kant blij met het punt.

 

,,We kwamen op een lekkere 2-0 voorsprong, maar vervolgens geven we het weg. De drie schitterende goals van ROAC kwamen eigenlijk tot stand door onze eigen fouten. Ze lieten ons het spel maken met veel mensen achter de bal. Zo kon ROAC counteren als wij af en toe slordig waren in balbezit. In de tweede helft hadden we weliswaar het overwicht, maar door veel balverlies hadden we moeite om ze echt onder druk te zetten.’’

 

Volgende week speelt Voorschoten uit in Zoeterwoude-Rijndijk bij Meerburg. De week erop ontvangt het Alkmania. Volop streekderby’s dus voor de geelgroenen van Adegeest.

 

door: Tom Mentink

Slingerland artikelbanner
Brasserie meelfabriek

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten