Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Dennis Olman en Kees van Tongeren langer bij GHC

Drankenhandelleiden artikelbanner
Catsanddogs artikel

ts-ghcHet bestuur van GHC heeft bekend gemaakt dat de verbintenis met trainer Dennis Olman is verlengd tot medio 2013. De uit Zoetermeer afkomstige oefenmeester zou aanblijven tot komende zomer, maar beide partijen zijn overeen gekomen om de vruchtbare samenwerking voort te zetten.

Het bestuur van de eersteklasser laat weten dat men ‘zeer tevreden’ is over het functioneren van Olman, die eerder elders werkte in Leiden (FC Boshuizen). Olman zat vorig seizoen ook op de bank en in jaargang 2010/2011 werd de tricolores kampioen van de tweede klasse C, waardoor de stap naar de eerste klasse kon worden gezet. Op dat moment een regelrechte verrassing.

Beide partijen zien nog veel perspectief voor een mooie toekomst. De equipe van Dennis Olman presteert ook dit seizoen boven verwachting en draait op dit moment in de subtop van de ranglijst mee.
Verder is GHC uiterst content met de werkwijze van assistent-trainer Kees van Tongeren, die tevens zijn contract verlengde. De voorheen zeer bepalende speler van Lugdunum is al langere tijd assistent van Olman.

Sepa green artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel
Stadsbrouwhuis Leiden artikel

Daarnaast heeft het GHC- bestuur besloten om de samenwerking met de trainers van het tweede elftal, Ed Neuteboom en Fabian Schouten, nog een seizoen voort te zetten.
Ook spitsentrainer Marcel Groenendijk blijft nog een seizoen verbonden aan de Vliet.

Rebel Horeca artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten