Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GHC en RAS redden einde niet

Catsanddogs artikel
ALV artikelbanner

Ronduit onvriendelijk verliep het duel tussen GHC en RAS. ,,Dit had niets met voetbal te maken”, verwoordde Dennis Olman zijn gevoel van het duel. Bij een stand van 1-0, doelpunt van Michael de Roode uit een vrije trap, werd de wedstrijd halverwege gestaakt. Verdediger Danny Maaskant zat toen al een kwartier aan de kant met een rode kaart.

Scheidsrechter Pieterman, die volgens eigen zeggen de wedstrijd nog onder controle had, uit Den Haag: ,,Ik heb vijftien jaar betaald voetbal gefloten en ik ben wel wat gewend. Dit is me in dertig jaar nog nooit gebeurd. Ik wilde in de rust opstaan in de kleedkamer en ik
voel een scheut in mijn rug. Het was direct duidelijk dat ik niet door kon. Jammer, want het was een uitdagend potje", aldus de Haagse scheidsrechter. Ook een vervangende arbiter werd niet gevonden. ,,Het is sneu, maar mijn gezondheid gaat dan toch even voor. Voor volgende week heb ik mijn wedstrijd al geannuleerd." 

Gerard Bol artikel
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten