HomeVoetbalnieuws-leidenGHC herstelt zich rap

GHC herstelt zich rap

-

Na de eerste seizoensnederlaag bij DUNO herstelde GHC zich door Zevenhoven met 2-1 terug te wijzen. Dennis Olman had twee uiteenlopende helften gezien. ,,Voor de rust speelden we prima voetbal, terwijl we na rust veelal strijd hebben moeten leveren. Al met al een belangrijke overwinning, anders hadden we naar de middenmoot gezakt.” Tim Gonlag zorgde voor de eerste bres bij de bezoekers, op een assist van Michael van Voorthuijzen. Ook het tweede Leidse doelpunt kwam vanaf rechts. Elmer Weekhout was de afmaker van de verdiende 2-0. Via een verdwaalde tegentreffer, zoals Olman dat noemde, kwam de spanning plotseling terug. GHC kreeg nog kansen om het verschil te vergroten, maar anderzijds was de jeugdige doelman Daan Ouwerkerk van grote waarde door vlak voor tijd de 2-2 te voorkomen.