Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Stapje terug voor GHC

Rurh gold artikelbanner
Mooi artikelbanner

GHC leed de derde nederlaag van het seizoen. Bij de nieuwe koploper, LYRA, werd door de Leidenaren met 3-1 verloren.

 ,,Voor mij een enorme teleurstelling, omdat de nederlaag niet nodig was. Er is geen man overboord, maar eerlijk gezegd vind ik wel dat het voetbal er de laatste weken wat uit is”, concludeerde Dennis Olman. Na een sterke openingsfase tekende Ron Annokkee voor de 0-1, waarna de van SJZ gekomen en alweer naar SJC vertrekkende Richard Versteden verzuimde de score uit te bouwen. Voor de pauze counterde de ploeg uit De Lier naar de gelijkmaker en koud uit de rust viel de betwistbare 2-1. Olman: ,,Volgens mij en velen anderen buitenspel. Opeens sta je dan achter, terwijl dat van geen kant nodig was."

Geco artikelbanner
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Knijnenburg artikelbanner
Sepa green artikelbanner

In de extra tijd viel de definitieve beslissing, terwijl GHC op dat moment al met tien man speelde nadat Richard Guffens twee gele kaarten had gezien. De gelijkmaker had volgens Olman lange tijd in de lucht gehangen, maar Versteden en Elmer Weekhout (hij raakte eenmaal de lat) lieten na GHC te belonen. 

Nog eens Olman in de nastoot: ,,We zullen de komende weken weer terug naar het voetbal moeten gaan. Tegen LYRA waren er vier of vijf die duidelijk onder hun kunnen speelden. Ons spel was vaak te gehaast. Ik was ook niet heel gelukkig met de scheidsrechter. Ik had 'Guf' al gewaarschuwd, mede omdat hij al een gele kaart op zak had. Door appelleren werd hij er uiteindelijk bijgelapt. Deze nederlaag is echt jammer, want bij 0-1 moet Versteden oog in oog met d ekeeper de 0-2 maken en dan heb je ook deze wedstrijd in de pocket."

Van Marwijk artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten