Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Smullen geblazen bij GHC

ALV artikelbanner
Brasserie Park

Dennis Olman had zeventig minuten genoten van GHC dat door SVC’08 geen strobreed in de weg werd gelegd (5-0).

De trotse trainer van de tricolores: ,, Een uitslag van 9-0 had niet misstaan en dan hadden we de helft van de kansen nog mogen missen. Binnen tien minuten zat ik bij 2-0 al rustig op de bank. Ongekend, dit GHC is tot veel in staat.”

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Richard Guffens en Tim Rietkerk waren verantwoordelijk voor de vlotte voorsprong. Opnieuw Guffens zorgde voor een marge van drie doelpunten halverwege. Na de pauze werd de ploeg van Kat:wijker Piet van Duijn nog verder opzij gezet door Danny Maaskant en weer Rietkerk. SVC, nog niet lang geleden een titelkandidaat werd volledig afgeschminkt.

,,We werden door de KNVB verplicht om te spelen, dus moesten we vanwege de afkeuring van het hoofdveld verkassen naar het kunstgrasveld. Aanvankelijk zag ik dat niet zitten, maar achteraf doe ik er niet zo moeilijk meer over”, glunderde de Haagse oefenmeester. 

Slingerland artikelbanner
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten