Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Jeugdhonk voor GHC

Brasserie Park
Duke of Oz artikel

Normaliter leent de dag zich voor grappen, maar het was bittere (vooral leuke) ernst. Op 1 april j.l. opende GHC een jeugdhonk, dit onder toeziend oog van Ben Wijnstekers. De rechtsback van Feyenoord, die in zijn tijd nauwelijks uit het tenue weg te danken was, maakte deel uit van een grote groep belangstellenden.

Het nieuwe gebouw kreeg de naam ‘Dick’s Barnhonk’ mee. De voorzitter straalde van trots dat zijn naam op deze ludieke wijze werd omgevormd.

Na de onthulling werden de twee ruimtes van een naam voorzien: Aad’s Commissiekamer, genoemd naar jeugdvoorzitter Aad Neuteboom en Bert Lakenberg Zaal, ter ere van de heer Lakenberg aan wie GHC veel te danken heeft.GHC hoopt via het jeugdhonk de jeugd nog meer te betrekken, te begeleiden en te stimuleren.

Sepa green artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Voorthuijzen artikelbanner
Rabobank artikelbanner

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten