Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

29ste Piet Boot Bokaal voor de deur

De komende twee weekenden is er weer tijd ingeruimd bij GHC voor de Piet Boot Bokaal. De eersteklasser ontvangt Valken’68, DOSR en Lugdunum.

Vorig seizoen won GHC het toernooi, als aftrap van een uiteindelijk geweldig seizoen. In de finale werd SJC, na een enerverend duel,  met 4-3 geklopt. De winnende treffer kwam, saillant genoeg, op naam van Richard Versteden. De nummer tien is nu namelijk zijn kunsten aan het vertonen in Noordwijk bij de Sint Jeroens Club.

 

Knijnenburg artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Rabobank artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Het toernooi wordt voor de 29ste keer georganiseerd en vangt zaterdag om 13 uur aan met het treffen tussen DOSR en Valken’68. Om 15 uur staat de interessante stadsderby tussen het organiserende GHC en Lugdunum op het programma. De kikkers worden ook dit seizoen getraind door Ed Kluivers. Een week later zullen om dezelfde tijden de strijd om de 3e en 4e plaats (eerste duel) en de finale worden gespeeld.

Bij de vorige editie won GHC dus, terwijl SJC werd gevolgd door FC Boshuizen en Valken’68.

 

Het Leidsch Dagblad zal verslag doen van het toernooi.

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten