Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Prima herstart van de competitie

ALV artikelbanner
Rurh gold artikelbanner

GHC nestelde zich op de derde plaats en zag de achterstand op koploper RCL slinken tot vier punten. Bij Forum Sport werd gewonnen (0-2) en vooral op basis van de tweede helft kwam die zege de Leidse ploeg ook toe volgens Dennis Olman.

,,We hebben een prima trainingskamp achter de rug in Belek en afgelopen week oefenden we al nuttig tegen een combinatie van Quick Boys. Het is prettig om dan ook het eerste duel te winnen na de winterstop.”

Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner
Brasserie buitenhuis

Richard Versteden opende de score op een steekpass van Michel Schouls. De tricolores raakte ook al paal en lat, maar de bevrijdende 0-2 kwam er toch. Ron Annokkee stond dit keer aan de basis en de weer op het oude nest teruggekeerde Richard Guffens was de afmaker. ,,Eind november nam ‘Guf’ weer contact op met de vraag of hij welkom zou zijn na zijn verblijf in de States. Die vraag was natuurlijk eenvoudig te beantwoorden. Nu hij is aangesloten bij de groep, mogen we stellen dat we er best goed voor staan”, sprak Olman monter. 

Slingerland artikelbanner
Gerard Bol artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten