artikel image GHC 2

Richard Guffens schiet GHC naar volgende ronde

GHC
ALV artikelbanner
Brasserie Park

artikel image GHC 2Op eigen veld is GHC al enige tijd lastig te kloppen en dat werd ook nu weer ervaren door zondageersteklasser ADO Den Haag. Aan de Vliet werd het 3-2, waardoor de Leidenaren de laatste zestien wisten te bereiken van de districtsbeker.

Volgens verdediger Max Bueno de Mesquita was de uitslag niet in lijn met het krachtsverschil. ,,We hadden er zomaar zeven kunnen maken. Helaas hadden we veel kansen nodig vanavond. En ADO maakte trouwens pas in de slotminuut nog een goal. Maar eigenlijk was er niets aan de hand voor ons. We hadden meer last van de wind dan van de tegenstander. We hopen nu natuurlijk nog verder te kunnen komen. Wat mij betreft zou Quick Boys (te sterk voor Voorschoten’97, za) of Rijnsburgse Boys (dat won van Noordwijk) een geweldige loting zijn. Leuk wel die beker, maar de wedstrijd van zaterdag staat nu weer voorop. Zo kijken we daar natuurlijk naar.”

Richard Guffens scoorde alle treffers voor de tricolores. Voor de pauze na een fraaie aanval en na de onderbreking na een knappe goal en een benutte strafschop.

Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Scheffer sportprijzen artikel
Sport2000 artikelbanner
Sepa green artikelbanner

Slingerland artikelbanner
Rebel Horeca artikelbanner