Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Richard Guffens schiet GHC naar volgende ronde

Drankenhandelleiden artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

artikel image GHC 2Op eigen veld is GHC al enige tijd lastig te kloppen en dat werd ook nu weer ervaren door zondageersteklasser ADO Den Haag. Aan de Vliet werd het 3-2, waardoor de Leidenaren de laatste zestien wisten te bereiken van de districtsbeker.

Volgens verdediger Max Bueno de Mesquita was de uitslag niet in lijn met het krachtsverschil. ,,We hadden er zomaar zeven kunnen maken. Helaas hadden we veel kansen nodig vanavond. En ADO maakte trouwens pas in de slotminuut nog een goal. Maar eigenlijk was er niets aan de hand voor ons. We hadden meer last van de wind dan van de tegenstander. We hopen nu natuurlijk nog verder te kunnen komen. Wat mij betreft zou Quick Boys (te sterk voor Voorschoten’97, za) of Rijnsburgse Boys (dat won van Noordwijk) een geweldige loting zijn. Leuk wel die beker, maar de wedstrijd van zaterdag staat nu weer voorop. Zo kijken we daar natuurlijk naar.”

Richard Guffens scoorde alle treffers voor de tricolores. Voor de pauze na een fraaie aanval en na de onderbreking na een knappe goal en een benutte strafschop.

Sepa green artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner
Sport2000 artikelbanner
Scheffer sportprijzen artikel

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten