Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GHC komt niet langs DSVP

Catsanddogs artikel
Brasserie VIS artikelbanner

GHC morste in de bovenste regionen ook twee punten. Op eigen veld bleef de Leidse ploeg steken op 2-2 tegen DSVP. Na een volgens Dennis Olman ‘beroerde’ eerste helft, volgde een beter tweede gedeelte.

Michel Schouls scoorde de gelijkmaker, maar na een zondagsschot kwamen de Pijnackers opnieuw op voorsprong. Richard Versteden was de enige daarna die uit een scala van kansen nog wist te scoren. ,,In de laatste tien minuten heb ik nog zeven gemiste kansen geteld. Op basis van de laatste fase had de winst erin gezeten, maar verder speelden we te pover. Maar ach, we lopen weer een punt uit op de nummer vier”, berekende Olman. Ron Annokkee was in de genoemde slotfase het dichtst bij de winnende treffer, maar zijn inzet belandde op de paal.

Brasserie buitenhuis
Geco artikelbanner
Rabobank artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

Seven gifts artikel
OWN artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten