Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GHC speelt met figurant RAS

ALV artikelbanner
Vergulde vos artikelbanner

GHC deed uitstekende zaken op de ranglijst. De gretige Leidse ploeg speelde RAS van de mat en zag koploper LYRA thuis onderuit gaan. In verliespunten staan de ploegen nu gelijk.

Na het tumult in de thuiswedstrijd tegen RAS had Dennis Olman besloten de coaching over te laten aan zijn rechterhand Kees van Tongeren. Dit keer verliep de tweestrijd wel sportief en liet de Leidse ploeg geen spaan heel van de voorheen Rijks Ambtenaren Sportvereniging. In Den Haag liep de teller op naar 0-5. Richard Versteden, Richard Guffens, Hans Coret en Michel Schouls (2) scoorden. Schouls deed dat eenmaal op artistieke wijze met zijn hak, waarna de bal in de bovenhoek belandde. Bij winst in het inhaalduel met Polanen volgende week neemt GHC op doelsaldo de eerste plaats over van LYRA. ,,Dat zou wat zijn, maar het feit dat we meedoen levert ons al veel plezier”, sprak Olman uitgelaten. 

Scheffer sportprijzen artikel
Rabobank artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Voorthuijzen artikelbanner

Brasserie meelfabriek
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten