Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

Zwarte deken over zege

Brasserie Park
Brasserie VIS artikelbanner

Terwijl LYRA geen fout maakte, boekte ook GHC weer een winstpartij in de strijd om de titel in de tweede klasse. Bij rust leidde DUNO nog, maar uiteindelijk was Richard Guffens met een onvervalste hattrick de gevierde man aan Leidse kant (3-1).

Dennis Olman: ,,Zij hebben echt geen verkeerde ploeg, maar ze wilden vandaag niet meevoetballen. Hun enige wapenfeit, een schot van afstand, was een goal in de eerste helft. Na de onderbreking hebben we het echt prima gedaan. Een groot compliment, want we misten onder meer Tim Gonlag en Michael de Roode en raakten Danny Maaskant ook nog kwijt.”

Scheffer sportprijzen artikel
Brasserie buitenhuis
Stadsbrouwhuis Leiden artikel
Rabobank artikelbanner

De onfortuinlijke verdediger werd afgevoerd naar het ziekenhuis, nadat hij bloed opgaf na een schot in zijn maagstreek. ,,Dat was een zwarte deken over de middag. Triest om te zien. Danny zullen we zeker niet kunnen opstellen volgende week en Elmer Weekhout en Marc Ouwerkerk zullen worden geschorst. De spoeling wordt zo wel dunner. Blijft staan dat ik vind dat we tegen DUNO hebben laten zien dat er weer stappen zijn gemaakt", concludeerde Olman.

In de ziekenboeg meldde zich ook Michel Schouls, met een mogelijke breuk in de vinger. GHC bleef op drie punten van LYRA, maar moet nog steeds inhalen tegen runner-up Oegstgeest.

Brasserie meelfabriek
Seven gifts artikel

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten