Vrienden van
Leidenamateurvoetbal

GOL Sport pakt een punt tegen koploper MMO

Duke of Oz artikel
Rumling bouw artikel

GOL Sport heeft afgelopen zondag voor een verrassing gezorgd in de vierde klasse A. De Leidenaren pakten thuis meer dan verdiend een punt in de wedstrijd tegen lijstaanvoerder MMO. De wedstrijd kende meerdere gezichten, waarbij het overwicht in de wedstrijd vaak in korte tijd afwisselde tussen beide ploegen.

In de eerste twintig minuten was GOL Sport de betere ploeg. Dit resulteerde dan ook in de 1-0, waarbij Onur Ortak de bal uit een corner inkopte. Na de goal kregen beide ploegen over en weer veel kansen om te scoren en ging MMO aanvallender spelen om op zoek te gaan naar de gelijkmaker; deze kwam er nog vóór rust: 1-1.

Geco artikelbanner
Brasserie buitenhuis
Sport2000 artikelbanner
Knijnenburg artikelbanner

In het tweede bedrijf van de wedstrijd ging MMO door waar het gebleven was en scoorde het na twintig minuten spelen uit een penalty, die met wat twijfel werd gegeven. Volgens algemeen bestuurder van GOL Sport Zeki Kok, die met plezier naar het duel stond te kijken, was de 1-2 het keerpunt in de wedstrijd: ,,Na de 1-2 gingen wij aanvallender spelen, waardoor we in de 70ste minuut op gelijke hoogte kwamen via Adil Moutaoussat. Het laatste kwartier was gewoon een heksenketel na de gelijkmaker. De in behoorlijke getale aanwezige toeschouwers die hier langs de zijlaan stonden, leefden vol spanning mee met de wedstrijd. We hadden ook tegen het einde nog kans op de winst, maar een punt pakken tegen de koploper is uiteindelijk een goed resultaat, vind ik. Het was gewoon een erg gezellige pot voetbal.’’

Voor MMO scoorden Quinten Luykx en Richard Bakker. De Hoogmadenaren gaven de koppostie uit handen ten faveure van Stompwijk’92 dat met 9-2 gehakt maakte van het nog immer puntloze Leidsche Boys.

In de volgende speelronde staat er een Leidse derby op het programma voor GOL Sport. De ploeg van trainer Wim Filippo gaan dan op bezoek bij DoCoS, dat afgelopen weekend de drie punten pakte bij ASC.

Gerard Bol artikel
Slingerland artikelbanner

Door de site te blijven gebruiken, gaat u akkoord met het privacy beleid Meer informatie

De cookie-instellingen op deze website zijn ingesteld op 'toestaan cookies "om u de beste surfervaring mogelijk te bieden. Als u klikt op "Accepteren" hieronder dan bent u akkoord met deze instellingen. In ons privacy beleid staat exact wat met de gegevens gebeurt.

Sluiten